“Wanneer je groeit, groeit alles om je heen met je mee”

Dat is waarom gezinscoaching werkt. Jij doet het (harde) werk en je gezin verandert met je mee.

Werkwijze

Aan de hand van creatieve en speelse opdrachten ontdekken we wat jullie nodig hebben om jullie problemen aan te pakken. We zorgen er voor dat jullie weer met elkaar in verbinding komen en blijven. Jullie oefenen met echt naar elkaar luisteren.

We bespreken vragen als: Wat doen jullie nu? Hoe zou je het anders willen? Wat heb je allemaal al geprobeerd? Wat werkt al goed? Wat zou er nog beter kunnen? Elke sessie is gericht op succes. Je leert om de ervaringen uit de coaching te gebruiken om problemen aan te pakken. Dit doen we allemaal in de vertrouwdheid van jullie eigen huis. Deze aanpak zorgt er voor dat jullie als gezin weer van elkaar gaan genieten.

Ik werk bij voorkeur met het hele gezin samen. Uit onderzoek en mijn eigen ervaring is gebleken dat het, het succes van de coaching enorm ten goede komt wanneer ouders en kinderen werken aan de uitdagingen die er spelen. Wanneer de wens er is kan er natuurlijk ook gekozen worden om ouder(s) of kind alleen een sessie of traject te laten volgen.

Als gezinscoach en creatief therapeut werk ik oplossingsgericht en volgens de geweldloze communicatie. Als je hier meer over wilt weten ligt ik dit graag toe in een gesprek.

Kennismaking en intake

Elk coaching of therapie wordt gestart met een telefonische kennismaking van 30 minuten. In dit eerste oriënterend gesprek, kun je al je vragen stellen en een aantal vragen van mij verwachten om de uitdagingen die spelen, je wensen en de best passende aanpak, duidelijk te krijgen.

Als het goed voelt, dan volgt er een digitale vragenlijst en intake, met deze vragen zorgen we ervoor dat jullie hulpvraag helder is voor mij en we meteen aan de slag kunnen bij de eerste ontmoeting.

Coachingstraject

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de coaching en therapie. We kijken samen wat het beste aansluit op de problemen die er spelen en jullie wensen. We zullen vooraf de dagen en tijd van de de sessies inplannen, dit zorgt voor continuïteit, een belangrijk element voor een succesvol traject.

Hoe vaak we afspreken ligt aan een aantal factoren; o.a. de problemen die er spelen en welke werkwijze hier het beste op aansluit.

Tenzij anders besproken kom ik aan huis. Gezinscoaching werkt het beste op de plek waar het gezin thuis is.

In de eerste sessie zal ik iedereen vragen wat zij willen veranderen en met de coaching willen bereiken. Iedereen komt aan bod, ook de jongere kinderen doen actief mee.

Het aanbod

Hoe het Groei-Traject jullie gaat helpen

Het Groei-Traject;

“Alles wat je aandacht geeft groeit”

Om jullie problemen op te lossen zijn er drie dingen nodig;

Verbinding; om echt naar jezelf en elkaar te kunnen luisteren.
Eerlijke communicatie en informatie; om elkaar jezelf echt te begrijpen.
Samenwerken; omdat elkaar te steunen in al het harde werk dat je als ouder, partner en als persoon moet leveren om jullie leven weer fijn te maken.

In het groeitraject komt dit in 5 praktische sessies allemaal aan bod.
Zo komen we er achter welke wensen en behoeften achter de problemen liggen, creëren we verbinding en oplossingen en zullen de speelse opdrachten jullie op een fijne en veilige manier dichter bij jezelf en elkaar brengen!

Hoe de Gezins-APK jullie gezin draaiende houdt!

Gezins-APK;

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Dit is een bijzondere verbindende sessie met het hele gezin.
Vaak raken we elkaar een beetje kwijt in de drukte van de dag.
Om weer met elkaar in contact te komen krijgt iedereen een kans om zijn wensen voor een nog fijner gezinsleven uit te spreken.
Met creatieve en speelse opdrachten gaan jullie gaan daarmee aan de slag, zodat jullie ook na de coaching hier van kunnen blijven genieten.
Deze open gesprekken zijn voor veel gezinnen een nieuwe beleving
en leiden snel tot meer verbondenheid en begrip en verminderen daarmee de dagelijkse frustraties!

E-coaching;

“Weinig tijd is geen excuus”

Bij minder complexe vragen of weinig tijd is het soms voldoende om samen te sparren en handvatten aangereikt te krijgen. In een gratis webinar kun je deze vragen stellen. Voor dag en tijd volg Facebook & Instagram!

Schrijftherapie; “A word after a word after a word is power”

in ontwikkeling. Een intensief therapietraject van 6 schrijfopdrachten per email over een periode van 2 weken.

Kosten

Kennismaking; telefonisch
afspraak à 30 min.
Gratis
Groeitraject; 5 sessies à 60 min. –EUR 380,-*
Gezins-APK; 1 sessie à 90 min.EUR 120,-*
E-coachingGratis webinar, voor dag en tijd volg Facebook & Instagram
Schrijftherapie; Een intensief therapietraject van 6 schrijfopdrachten per email over een periode van 2 weken.EUR 325,-*

*Alle tarieven zijn exclusief BTW á 21% en inclusief reiskosten voor huisbezoeken binnen Amsterdam. Daarbuiten worden reistijd en reiskosten berekend á EUR 35,- per uur excl. BTW á 21%. Gemaakte afspraken worden in rekening gebracht tenzij de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch werd afgezegd.