Ouderschap is een leerschool voor iedereen, ook voor mij.

Met een werkweek van 60 uur, een man die veel op reis was en een druk sociaal leven, stond mijn wereld op zijn kop toen ik moeder werd. Er was een relalatiecrisis en -therapie voor nodig om er samen sterker uit te komen.

Elke dag blijven wij als gezin samen vallen en opstaan. Daarom begrijp ik als geen ander hoe moeilijk het is om balans te vinden in een druk bestaan, en ook hoeveel beter en gelukkiger je er uit kan komen met de juiste steun. .

Wabi-Sabi

Wabi-Sabi (n.) the discovery of beauty in imperfection

Wabi Sabi Coach

Ik voel me ontzettend bevoorrecht dat mijn passie mijn werk mag zijn. Mijn persoonlijke en professionele ervaringen, mijn vermogen om te luisteren met een open mind en ook kritisch te zijn wanneer nodig, zet ik in voor succesvolle gezinscoaching. Als echte kennis­verslaafde investeer ik doorlopend in mijn eigen ontwikkeling en kennis en wil ik altijd verder blijven groeien. Een carrière in de commerciële wereld, de non-profit, een eerder succesvol eigen bedrijf en vooral moeder zijn van twee kinderen maken dat ik me heel goed kan inleven in de uitdagingen die deze omgevingen met zich meebrengen. Coaching met mij is gericht op leren weten wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Te leren hoe je dit krijgt en te leren echt naar anderen te luisteren. Dat proces begint met mij; ik ga luisteren naar jou en wat jij en je gezin van mij nodig hebben om weer gelukkig te zijn samen.

Een klein stukje over mijn achtergrond; voordat ik Wabi Sabi Coach opricht, behaal ik mijn diploma als creatief therapeut. Ik sla tijdelijk een andere weg in. Ik maak carriëre bij bedrijven als Booking.com en VluchtelingenWerk. Daarnaast freelance ik als make-up artist, als uitlaatklep voor mijn creativiteit. Als mijn dochter geboren wordt, komt mijn leven op zijn kop te staan. Ik kom tot de realisatie dat mijn kennis en ervaring erg relevant zijn voor andere ouders. Ik volg mijn hart en ga terug naar school om mijn diploma te halen als gezinscoach, pak mijn werkzaamheden als therapeut weer op en start Wabi Sabi Coach in Amsterdam.