Shanna Le Double coach en therapeut

Ik ben Shanna.

Het is mijn missie dat ook jij kan genieten van een gelukkig gezin.

Perfecte ouders bestaan niet, net zomin als perfecte kinderen. Wat we wel kunnen zijn is onszelf, perfect imperfect, terwijl we elke dag ons best doen om de beste versie van onszelf te zijn.

Wabi-Sabi

Wabi-Sabi is een levensfilosofie uit Japan en staat voor het omarmen van de imperfecties in het leven en elkaar. Wabi-Sabi laat zien hoe deze imperfecties ons bijzonder maken en ons juist met elkaar verbinden. Zelf worstel ik met perfectionisme en heb ik heel dicht bij een burn-out gestaan. Ik geniet namelijk van hard werken en succes. Wabi-Sabi helpt mij meer te genieten van de weg ergens heen en minder te richten op de overtuigingen die ik heb over hoe iets hoort te zijn. Het dwingt mij beter op te merken wat ik nodig heb om gelukkig en gezond te zijn en te zorgen dat ik dit ook krijg. En het leidt er toe dat ik alle perfecte imperfecties van mijn gezin kan omarmen, zonder dat we stoppen met samen te groeien. Dit is een dagelijks proces binnen ons gezin, waar iedereen zijn eigen wensen probeert te vervullen. Ik kan ook jouw gezin helpen op een fijne manier behoeften te bespreken en ruimte te maken om deze te vervullen. Als je meer wilt lezen over de filosofie van Wabi-Sabi kan dat op mijn blog.

Wabi-Sabi (n.) the discovery of beauty in imperfection

Wabi Sabi Coach

Ik voel me ontzettend bevoorrecht dat mijn passie mijn werk mag zijn. Mijn persoonlijke en professionele ervaringen, mijn vermogen om te luisteren met een open mind en ook kritisch te zijn wanneer nodig, zet ik in voor succesvolle gezinscoaching. Als echte kennis­verslaafde investeer ik doorlopend in mijn eigen ontwikkeling en kennis en wil ik altijd verder blijven groeien. Een carrière in de commerciële wereld, de non-profit, een eerder succesvol eigen bedrijf en vooral moeder zijn van twee kinderen maken dat ik me heel goed kan inleven in de uitdagingen die deze omgevingen met zich meebrengen. Coaching met mij is gericht op leren weten wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Te leren hoe je dit krijgt en te leren echt naar anderen te luisteren. Dat proces begint met mij; ik ga luisteren naar jou en wat jij en je gezin van mij nodig hebben om weer gelukkig te zijn samen.

Een klein stukje over mijn achtergrond; voordat ik Wabi Sabi Coach opricht, behaal ik mijn diploma als creatief therapeut om vervolgens een andere weg in te slaan. Ik maak carriere bij bedrijven als Booking.com en VluchtelingenWerk. Daarnaast freelance ik als make-up artist, als uitlaatklep voor mijn creativiteit. Als mijn dochter geboren wordt, komt mijn leven op zijn kop te staan. Ik kom tot de realisatie dat mijn kennis en ervaring erg relevant zijn voor andere ouders en ga terug naar school om mijn diploma te halen als gezinscoach en start ik Wabi Sabi Coach in Amsterdam.