Met de start van Wabi Sabi Coach, kwam mijn wens uit om zo veel mogelijk mensen weer met zichzelf en hun gezin in verbinding te brengen

Als Wabi Sabi coach onderscheid ik mij door een bijzondere internationale achtergrond met kennis en ervaring in zowel de zorg als de commerciële wereld. Ik weet met welke uitdagingen je als opvoeder allemaal te maken krijgt. Door mijn duidelijke, eerlijke en positieve communicatie maak ik makkelijk contact met kinderen en ouders. Mijn focus is altijd gericht op wat jullie nodig hebben als individuen en gezin en wat jullie kunnen doen om dit te bereiken. In dit proces zijn jullie de experts van jullie gezin, ik help jullie inzien wat jullie kunnen doen om samen te groeien. Ik laat jullie dit op een actieve en speelse manier ervaren. Mijn kennis van de Oplossingsgerichte therapie en Geweldloze Communicatie zorgen voor een veilige omgeving om open gesprekken te voeren die zullen bijdragen aan een gelukkiger gezinsleven.

Coach, Therapeut, Partner, Moeder, Vriendin

Als dochter van een Franse vader en Nederlandse moeder groei ik op tussen twee culturen. Mijn jeugd breng ik door op internationale scholen in binnen en buitenland. Dit vormt mij tot een zeer cultuur sensitieve en flexibele professional. In 2001 mag ik na een intensieve training bij Kindertelefoon aan de slag. Ik leer hier praten met kinderen van alle leeftijden over onderwerpen die je als volwassene nooit zo recht door zee bespreekt. Denk aan pesten, echtscheidingen en seksualiteit. Ik ervaar hoe dit leidt tot eerlijke en open gesprekken, waar kinderen zich veilig voelen om hun vragen en zorgen te delen. Mijn overtuigingen dat iedereen kan groeien en behoefte heeft aan een leven vol oprechte verbindingen leiden mij naar de opleiding Creatieve Therapie Beeldend aan de Hoge School van Utrecht. Tijdens en na het behalen van mijn bachelor werk ik in asielzoekerscentra, een medisch kinderdagverblijf en een residentiële jeugdinstelling. Een aanbod om in de commerciële sector aan de slag te gaan bij de de webgigant Booking.com, brengt me vervolgens 9 jaar lang een heel andere leerschool; als eindverantwoordelijke van evenementen van tot wel 7000 bezoekers, beleef ik het plezier van creatie, een team coachen en de snelheid en aantrekkingskracht van de innovatieve e-commercie. Na de geboorte van mijn dochter, ervaar ik de uitdagingen van het combineren van een drukke baan en een gezin. Ik wil mijn ervaringen en kennis met anderen delen en besluit terug naar mijn basis te gaan. In 2016 rond ik de post-hbo opleiding gezins-en opvoedcoaching succesvol af, werk ik 10 dagen in een vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Lesbos en volg ik een verdiepingscursus in de Geweldloze Communicatie. Dit leidt tot de start van Wabi Sabi Coach in Amsterdam.

Seeking moments of true connection“”

Wabi Sabi Coach